Najbolji Filmovi 2017

filmovisaprevodom3 srpnja, 2019

Najbolji Filmovi 2017

 

Lista Najbolji Filmovi za 2017-tu godinu.

 

Lista Najbolji Filmovi 2017 je odabrana lista filmova koje besplatno mozete pogledati na nasem portalu. Među različitim žanrovima, sigurni smo da ima nešto i za vas!

 

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Čuvari moraju da se bore kako bi održali svoju novu porodicu zajedno dok otkrivaju misterije pravog porekla Petera Kvila.

 

 

Blade Runner 2049


Trideset godina nakon događaja u prvom filmu, novi trkač oštrica, policajac LAPD K, otkriva dugogodišnju tajnu koja ima potencijal da uvuče ono što je ostalo od društva u haos. K-ovo otkriće vodi ga u potragu za Rickom Deckardom, bivšim LAPD blade trkačem koji je nestao 30 godina.

 

 

Thor: Ragnarok

Thor je na drugoj strani univerzuma i nalazi se u trci protiv vremena da se vrati Asgardu da zaustavi Ragnaroka, proročanstvo uništenja njegovoj rodnoj planeti i kraj Asgardske civilizacije, u rukama svemoćne nove pretnje , nemilosrdna Hela.

 

 

Wonder Woman

Amazonska princeza dolazi u svijet čovjeka u rukama Prvog svjetskog rata kako bi se suprotstavila silama zla i okončala ljudski sukob.

 

 

Baby Driver

Nakon što je bio prisiljen da radi za kriminalnog šefa, mladi vozač koji je pobjegao nalazi se da učestvuje u pljački osuđenoj na propast.

 

 

It

U malom gradu u Mejnu, sedmoro dece poznato kao Klub gubitnika se suočavaju sa životnim problemima, siledžijama i čudovištem koje poprima oblik klauna zvanog Pennivise.

 

 

Logan

U bliskoj budućnosti, umorni Logan brine za bolesnog profesora Ks u skrovištu na meksičkoj granici. Ali Loganovi pokušaji da se sakriju od sveta i njegovog nasleđa se uzdižu kada mladi mutant stigne, praćen mračnim silama.

 

 

The Big Sick

Komičar iz Pakistana Kumail Nanjiani i studentica Emili Gardner se zaljube, ali se bore kako se njihove kulture sukobljavaju. Kada Emili sklopi misterioznu bolest, Kumail se nađe prisiljen da se suoči sa svojim groznim roditeljima, očekivanjima svoje porodice i svojim istinskim osećanjima.

 

 

Star Wars: The Last Jedi

Rei razvija svoje novootkrivene sposobnosti pod vodstvom Luke Skivalkera, koji je uznemiren snagom svojih moći. U međuvremenu, Otpor se sprema da se bori sa Prvim Redom.

 

 

Dunkirk

Priča o čudesnoj evakuaciji savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije, Kanade i Francuske, koji su bili odsečeni i okruženi njemačkom vojskom od plaža i luke Dunkirka između 26. maja i 4. juna 1940. godine tokom Drugog svjetskog rata.

 

 

Get Out

Kris i njegova devojka Rose odlaze u posetu roditeljima tokom vikenda. U početku, Kris čita preterano prilagodljivo ponašanje porodice kao nervozne pokušaje da se uhvati u koštac sa međurasnim odnosom svoje kćeri, ali kako vikend napreduje, serija sve uznemirujućih otkrića vodi ga do istine koju on nikada nije mogao ni zamisliti.

 

To je bila nasa lista najboljih filmova za 2017-tu godinu. Koji su vasi omiljeni filmovi u 2017? Javite nam u komentarima!

 

 

 

 

 

 

Categories

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website

seventeen − six =

error: Desni klik je zabranjen,nije kao da ti treba.